ELS PREMIS LITERARIS PACTE DE SANT SEBASTIÀ ARRIBEN A LA ONZENA EDICIÓ MANTENINT LA DOTACIÓ DEL TRICENTENARI

Enguany, després de la desena edició en el marc del Tricentenari, els Premis Literaris de Sant Sebastià arriben a l’onzena edició.portada 1 bases

El jurat està presidit per Víctor Pallàs, filòleg i poeta, el secretari és Txevi Rovira, humanista i Tinent d’alcalde de cultura de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, i també en forma part Biel Barnils, poeta i rapsode. El termini de lliurament de les obres finalitza el 24 d’abril.

Sempre han constat de premis de prosa i poesia en categoria infantil, juvenil i per adults, i ha destacat el Premi Especial Llorenç Tomàs, el Mossèn de Santa Eulàlia de Riuprimer el 1705 que va convocar la reunió secreta a l’ermita de Sant Sebastià per preparar el Pacte dels Vigatans.

Pel què fa la dotació econòmica, els Ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer, Vic, i Òmnium Osona han fet un esforç especial i han mantingut la dotació del Tricentenari, la més alta fins ara. Així, destaquen els 500€ del Premi Especial, que ha de girar entorn la temàtica de la Guerra de Successió. Pel què fa a la resta de les categories, els premis infantils es doten amb 150€, els juvenils amb 200€ i els d’adults amb 300€. Tant de prosa com de poesia.

El veredicte i lliurament de premis serà el diumenge 17 de maig de 2015 al matí, a l’ermita de Sant Sebastià, en el marc de la Commemoració del Pacte dels Vigatans. (Properament informarem de més detalls sobre els actes del 16 i 17 de maig).

Vegeu la notícia i les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s